17.03.2012

Havreklatter


I går bagte jeg disse nemme men utrolig lækre småkager. Jeg havde helt glemt, hvor godt de smagte, og fik lyst til at dele opskriften med jer.











(ca. 15 stk)
100 g finvalsede havregryn
75 g smeltet smør
1 æg
125 g sukker
1 spsk hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk vanillesukker

Smelt smørret og hæld det over havregrynene. Lad det stå og trække i ca. 10 min. Pisk ægget og sukker til en tyk æggesnaps. Bland mel, bagepulver og vanillesukker, og rør det i æggesnapsen. Vend derefter havregryn og smørblandingen i.
Ovnen forvarmes til 200 grader. Med en lille ske lægges ca. 8-9 klatter på bagepapiret. Husk at der skal være god afstand, da kagerne flyder ud. Klatterne smøres lidt ud så de bliver runde. De bages i ca. 8 min. til de er gyldne. Lad dem køle af på pladen og opbevar dem i en tæt kagedåse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar