26.12.2011

Lun pastasalat med mandelcreme















Til 2 pers.

Mandelcreme
1 håndfuld mandler
1 moden tomat
1 fed hvidløg presset
1 spsk balsamico eddike
2-3 spsk god olivenolie
salt og peber

250-300 g pasta
salt

Friske grøntsager efter eget ønske. Jeg brugte cherrytomater, agurk og broccoli som kort var blancheret i kogende vand.

4-6 skiver serranoskinke.

Pastaen koges efter anvisningen på pakken. Imens laves mandelcremen. Her blandes alle ingredienser og blendes til en creme. Den smages til med salt og peber (evt. mere balsamico og olivenolie). Grøntsagerne skæres. Når pastaen er let afkølet røres halvdelen af mandelcremen i. Herefter skal grøntsagerne og den sidste del mandelcreme røres i. Serveres med serranoskinken løst fordelt ud over retten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar