Menu - julefrokost med et twist:
"Lystig, løssluppen laks"
Sukkersaltet laks på rugbrød og sprød salat, og toppet med skive citron samt en citron-skum.
"Andeskiver"
Æbleskiver lavet på en ikke-sød dej. I æbleskiven er fyld af andekonfit, æble, dild, og andre lækre sager. Æbleskiverne toppes af med eddikepulver.
"Glad julegris på perler og rubiner"
Flæskesteg serveret på en bund af perlespelt med gulerødder + knoldselleri blandet i. Hertil en sød tranebærsauce, sukkerglacerede gulerødder og sprød svær. Sidst, men ikke mindst, en sprød rødkålssalat med bla. vindruer og valnødder.
"En god fidus"
Pebermynteskumfiduser med en sprød chokoladekaramel on the side.
"Panna a la mande"
Vanille-panna cotta på en bund af kirsebær. Hertil karameliserede mandler.
Glæd jer til opskrifterne. Der er masser at gå i krig med i køkkenet!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar