
Denne suppe er rigtig nem og smager vidunderligt. Samtidig er det en mulighed for at få brugt div. grøntsagsrester som man har liggende. Alle rodfrugter kan bruges.
Ingredienser:
1 løg
2 fed hvidløg
1/2 knoldselleri
6 gulerødder
3 porrer
1/2 spidskål
1 pakke bacon i tern
3 spsk tomatpure (en stor dåse)
vand
Salt, peber og chili efter smag
Alle grøntsager hakkes i den ønskede størrelse. I en stor gryde svitses først baconen i lidt olie. Når baconen er begyndt at tage farve tilsættes det hakkede løg og hvidløg. Dette svitses i 2-3 min. Herefter skal alle grøntsager i, undtagen spidskålen. De svitses i ca.5 min. Så skal tomatpureen i og svitse lidt med. Der hældes vand i gryden så alle er dækket. Suppen skal nu simre i 30 min. Spidskålen tilsættes og der smages der til med salt peber og lidt chili. Suppen simrer videre i 5 min. og så kan den serveres.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar