22.11.2011

Pasta Bianco





















Denne ret er helt fantastisk af 2 grunde: der er masser af smag, og den er virkelig hurtig at lave. Jeg vil skyde på, at det tager 20-25 minutter. Opskriften er fra en af mine yndlingskogebøger, "En Kogebog", som Cofoco har udgivet - dog har jeg lavet lidt tilrettelser, så den bliver som jeg synes den fungerer bedst.

Pasta Bianco til 2 personer:
250 g pasta
50 g parmesan
1 dåse kippers
1 skalotteløg
Saft af ½ citron
1 håndfuld persille
3 tsk kapers
½ rød chili
1-2 fed hvidløg (afhængig af styrken)
En håndfuld sorte oliven uden sten
Salt & peber
Olivenolie (til sautering)

Bring en gryde vand i kog, tilsæt pasta, og kog efter anvisningen.
Mens pastaen koger, hakkes kippers, skalotteløg, kapers, hvidløg, chili og oliven fint, og det hele sauteres i olivenolie. Til sidst tilsættes citronsaften + salt og peber.
Friskrevet parmesan og persille vendes i til sidst, sammen med pastaen. Værs'go!
Gem evt. lidt persille og parmesan til servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar