10.11.2011

El Bulli

Kender du til texturas? Er du også interesseret i molekylær gastronomi? Så ved du helt sikkert hvad der tales om, når der bliver sagt El Bulli. Den tre-stjernede Michelin restaurant, beliggende i Catalonien, Spanien, lukkede for gæster i sommeren 2011. En skuffelse for mange, eftersom restauranten fik mere end 2 millioner forespørgsler hver sæson, og kun havde kapacitet til 8.000. Det er meningen, at El Bulli skal genopstå i 2014 som et center for kreativ udfoldelse. Hvad dét præcis går ud på, må tiden vise. I mellemtiden kan vi hygge os med en tur i biffen, hvor vi kan følge kreativiteten, innovationen og det drive der ligger bag et nærmest legendarisk sted som El Bulli. Filmen hedder "El Bulli: Cooking in Progress", og vi bag bloggen glæder os meget til at se den inden længe. Filmen vises lige nu i Vester Vov Vov, og har sidste spilledag på onsdag, d. 16.november.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar