At være en god vært kræver de samme ting som at være en god blogger. Du skal byde din gæst velkommen og servere en velkomst drink. Det klares her på bloggen med en fin titel: "MAYO & MERLOT" og velkomstdrinken kommer vi til senere. Derefter skal du have styr på forretten, det klarer vi let og lækkert på vores forside, med små uddrag fra vores indlæg. Hovedretten, indlæg i fuld udgave, serveres og derefter desserten. Desserten serveres i vores sidepanel og består af links til vores yndlingsbloggere. På denne måde sendes gæsten videre med en fuld mave og forhåbentlig en oplevelse. Velkomstdrinken serveres nedenfor. Velbekomme og velkommen til.
Rabarber Mojito til 2 personer:
Ingredienser:
2 Rabarberstilke
200g rørsukker
4 dl vand
6-8 myntekviste alt efter størrelse
2 lime
2½ dl hvid rom
Knus is (…og rigeligt af det)
Fremgangsmåde:
Aftenen før drinken skal serveres koges en sirup af sukker og vand. Når siruppen er færdig, hældes den i en skål og afkøles. Rabarberne skæres i mindre stykker og halvdelen af myntebladene tages af stilken. Blandrabarber og mynte i siruppen og stil den i køleskabet natten over. Ved servering hældes massen i et tykbundet glas og muddles, ca. kvart fyldt. Fyld derefter glasset op med is og fyld rom i. Pynt med myntekviste.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar