07.02.2012

Karryrisotto med kylling og grøntsager


Hvis du trænger til et alternativ til den klassiske Kylling i karry, er dette et glimrende bud.











2-3 pers.

20 g smør
1 spsk karry
2 finthakkede løg
2 kyllingefilet i tern
2 dl risottoris
5 dl hønsebouillon
1 dl madlavningsfløde
3 gulerødder i tern eller skiver
1 rød peberfrugt i tern
100 g revet pasta eller pizzaost
salt og peber

Smelt smørret i en pande eller tykbundet gryde. Svits karry, kylling, løg og ris i 1/2 min. Tilsæt halvdelen af bouillonen og fløde og lad det simre i 10 min. Tilføj resten af bouillonen og gulerødderne. Lad det simre videre i 5 min og tilsæt de røde peberfrugttern. Når risene er møre og det meste væske kogt ind er risottoen færdig. Den tages af blusset og osten drysses i. Så kan retten serveres.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar